Hoppa till innehållet
✨ Bättre tillsammans: nya Peel & Stick-bakgrunder ✨
✨ Bättre tillsammans: nya Peel & Stick-bakgrunder ✨

Dags att presentera oss: Gemma

Gemma from Made of Sundays

Hej gott folk!

Jag är Gemma och mitt liv har alltid varit ganska slumpmässigt; Jag ville göra karriär inom kriminalteknik och tog examen som kriminolog 2011. På något sätt slutade jag med att jobba som konditor och för några månader sedan bestämde jag mig för att gå med Alba och Thomas i deras galna Made of Sundays äventyr.

Jag gillar katter, popcorn och jag tycker verkligen om att rita ansikten på kartonger och andra förpackningar. Mitt andedjur är en sengångare. Jag hatar fullständigt spindlar, jag kan bara inte hantera de där otäcka små benen.


Att skriva är inte min starka sida, så jag ska bara lära dig mitt bästa danssteg. Varsågod.

Dancing Gemma

Föregående artikel DIY modern presentförpackning