Hoppa till innehåll
🐯 Spara -20% på alla djungeldekaler
🐯 Spara -20% på alla djungeldekaler

Recensioner

Se vilka super trevliga människor runt om i världen, precis som du, säger om oss och våra produkter.

Based on 1572 reviews
96%
(1504)
4%
(60)
1%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
Helppo asentaa

Saimme 3-v lapseni kanssa tästä kivan projektin. Ensin leikkasin kuvat irti ja lapsi kiinnitti niihin sinitarrat taakse. Hän sai itse sommitella kuvat seinälle, jonka jälkeen irrotin teipit ja liimasin kuvat lapsen osoittamille paikoille. Lapsella oli sommittelusilmää ja kuvat tulivat kivasti seinälle. Myös lapsi oli lopputulokseen tyytyväinen :)

Amazing quality and service

Couldn't be happier with the decals themselves or the service from the team. It's amazing art, looks 10x the price.

T
Floating Guinea Pig Wall Sticker
Tim W. (United Kingdom)
Excellent product and high quality

Amazing quality and very easy to apply. We were so impressed with the standard, design and size of the stickers. Very good and would order again in the future.

Todella suloinen seinätarra

Seinätarrat olivat todella suloisia ja helppoja käyttää. Vaativat hieman lämmittämistä hiustenkuivaimella että pysyvät kunnolla, mutta nyt vaikuttaisi pysyvän! Ihana piristys lastenhuoneeseen :)

Ihana seinätarra

Ihana seinätarra lastenhuoneeseen, helppo kiinnittää. Nopea toimitus!

Chef’s kiss

Fun. Beautiful. Durable (3yr old helping with installation). Soft yet eye-catching. Excellent service and quick delivery. Couldn’t be happier, thanks!

Stickers

Parfait

Botanical Olive Leaves Wall Stickers

Ihanat, aidonäköiset tarrat, erittäin tyytyväinen :-)

Hot Air Balloons and Clouds Wall Stickers

Loistava

Ihanat kuvat

I
Sun and Clouds wall sticker
Imogen C. (United Kingdom)
Excellent quality

Excellent quality and easy to use.

Lapset oli ihan innoissaan 😊

Oli helppo irrottaa ja liimata tarrat seinään sekä tarvittaessa siirtää, kun ei ollut mieleisessä paikassa 😅

Nordic forest bear

Tarra saapui nopeasti ja se on aivan ihana! Miellyttää vanhempien ja lasten silmää. Laitto oli helppoa, mutta valitettavan monessa tarrassa jouduin turvautumaan kynsisaksiin, sillä tarran reunat eivät olleet näkyvissä.

Hienot tarrat pienillä puutteilla

Tarrat olivat ihanat, kuvanlaadusta silti vähän miinusta, tarrat olivat hiukan epätarkat. Odotin tähän hintaan parempaa kuvanlaatua. Lisäksi leikkauksissa oli jotain puutteita, jouduin osan leikkaamaan irti saksilla. Hyvät kiinnitys/ liitosohjeet tarroissa, asennus sujui vaivattomasti. Yleisesti olen tyytyväinen, mutta kuvanlaatuun voisi panostaa jatkossa enemmän.

Kiitos kovasti palautteesta Sofi! Otamme kiitollisina vastaan kommentin kuvanlaadusta ja katsomme mikäli saamme tuota tulevaisuudessa parannettua. Olemme myös äärettömän pahoillamme mikäli laaduntarkkailumme on pettänyt leikkuussa, näin ei missään nimessä pitäisi käydä ja nämä korvaamme aina mikäli ne haittaavat tarran käyttöä. Mahtavaa kuitenkin mikäli sait tästä huolimatta tarrat asennettua ❤️.

Aurinkoisin terveisin,
Thomas

R
Jungle Palm Trees Wall Stickers
Reva C. (United States)
Cute and easy!

I purchased the watercolor jungle series (sloth, monkeys, palm trees), plus the lemur personalized jungle sign for my daughter's playroom. These stickers are high quality and worked well on our lightly textured wall. I bought them to compliment our Iris Apfel jungle rug that my daughter loves and she is enjoying her new jungle theme!

Helppo homma

Tilaamani tarrat olivat kauniimpia kuin etukäteen ajattelin. Kahden eri viidakkoaiheen värimaailma ei ihan ollut yhteensopiva mutta eri seinille asennettuna ei haitannut. Tarrat oli hyvin merkitty ja asentaminen erittäin helppoa. Tarrat tuntuvat vahvoilta ja kiinnittyivät hyvin ilman ryppyjä. Ainostaan parissa tarrassa leikkaus ei ollut ihan kokonaan onnistunut mutta saksilla pystyi hyvin itsekin leikkaamaan. Lopputulokseen ihastui koko perhe!

Suosittelen ❤️

Olen seinään pari tarra ”kylttiä” tilannut. Ja olen todella tyytyväinen laatuun ja palveluun.
Tarra kestää muuton ja paikan vaihdon hyvin. Toimitus on ollut nopeaa ja pakkauksen suloisuus toimi hyvin sellaisenaan lahjaksi. Kiitos 🤗

s
Botanical Palm Jungle Wall Stickers
sophie c. (United Kingdom)
Beautiful stickers!

Amazing quality and value for money- they look like a mural!

Ihanat tarrat, ja oli helppo kiinnittää <3

Great stickers!

Love my moomin stickers so much. Great quality and very easy to apply.

Laadukkaat ja nätit tarrat

Tarrojen laitto ja sommittelu paikoilleen oli helppoa hyvien ohjeiden avulla. Materiaali tuntuu laadukkaalta ja tarrat näyttävät hyviltä seinällä. Helpompaa ja halvempaa kuin tapetointi!

😍

Nopea toimitus ja hyvin pakatut tuotteet. Todella laadukas tarra, näyttää enemmän maalatulta mitä tarralta. Tarttui hyvin seinään, oli helppo asentaa sekä on pysynyt moitteettomasti psikallaan. Suosittelen 🤩

Watercolour Polka Dots Wall Stickers, 6 cm

E
Wild flowers Wall Stickers
Ella S. (Finland)
Ihanat seinätarrat

Seinätarrat oli todella helppo kiinnittää ja ne näyttivät aivan yhtä hienoilta kuin kuvissa!!

Coloful Forest Birds Wall Stickers