Hoppa till innehållet
✨ Bättre tillsammans: nya Peel & Stick-bakgrunder ✨
✨ Bättre tillsammans: nya Peel & Stick-bakgrunder ✨

Dags att presentera oss: Alba

Alba from Made of Sundays

Åh hej marshmallows! Jag heter Alba och det är kul att träffa dig!

Thomas har redan pratat om hur vi hamnade tillsammans i Finland , så den delen ska jag bespara dig. Jag flyttade från Barcelona till Helsingfors i januari 2008 och fick jobb som interaktionsdesigner/användbarhetskonsult; Jag arbetade där tills jag kände att det var dags att gå vidare och föra in lite lycka till den här världen . Jag slutade mitt jobb för alltid i maj 2013 och har inte sett mig tillbaka.

Tillsammans med Thomas startade vi Made of Sundays i december 2013, och jag lyckades nyligen övertyga min syster Gemma (familjens kriminolog), att flytta till Helsingfors och vara med i denna galenskap. Medan Thomas tar hand om det tekniska och ser till att webshopen går smidigt, sköter Gemma och jag själv produktionen, paketeringen, kundsupporten, vattnar vår växtsamling och matar vår osynliga kontorsenhörning; vi är också de bakom den där lilla handskrivna lappen som följer med din beställning... Förutom alla de dagliga uppgifterna ansvarar vi också för vår obligatoriska kattvideopaus (är som din vanliga fikapaus men bättre) och ritar alla typer av nonsens på studion utomhus svarta tavlan.

Lite slumpmässiga fakta om mig själv:
  • Jag är i trettioårsåldern och sover med en liten ekorre, han heter Pepe.
  • Jag brukade skriva en blogg , men sedan slog entreprenörslivet mig i ansiktet och jag har helt enkelt inte tillräckligt många timmar om dagen för att fortsätta skriva.
  • Jag har ett allvarligt reseberoende. Jag älskar också valpar, kattungar eller något fluffigt.
  • Jag suger på matematik, att köra bil och jag är definitivt ingen morgonmänniska.
  • Jag är en typ av pistageglass och jag skulle inte kunna leva utan gatumat eller våfflor, jag kunde bara inte hantera all den sorgen.
  • Jag önskar att Studio Ghibli och Wes Anderson en dag skulle göra en film tillsammans.


Vi lever drömmen, och allt tack vare er :-)

Kramar och regnbågar!

Alba

Föregående artikel Vi älskar denna Animal Shelters roliga kattreklam