Hoppa till innehåll
🌸 Fri frakt för färgprover 🌸
🌸 Fri frakt för färgprover 🌸

Dags att presentera oss: Gemma

Gemma from Made of Sundays

Hej goda människor!

Jag är Gemma och mitt liv har alltid varit ganska slumpmässigt; jag ville göra karriär inom forensik och tog examen som kriminolog 2011. På något sätt hamnade jag som konditor och för några månader sedan bestämde jag mig för att gå med Alba och Thomas i deras galna Made of Sundays äventyr.

Jag gillar katter, popcorn och jag tycker verkligen om att rita ansikten på kartonger och andra förpackningsmaterial. Mitt andedjur är en sengångare. Jag avskyr spindlar totalt, jag klarar bara inte av de där otäcka små benen.


Skrivande är inte min starkaste sida, så jag ska bara lära dig mitt bästa danssteg. Varsågod.

Dancing Gemma

Föregående artikel Vi älskar detta djurhems roliga kattreklam