Hoppa till innehåll
🥞 New! The Brunch Club t-shirts ☕️
🥞☕️ New! The Brunch Club t-shirts ☕️

Tiden att presentera oss: Gemma

Gemma från söndagar

Hej bra människor!

Jag är Gemma och mitt liv har alltid varit ganska slumpmässigt; Jag ville göra karriär i rättsmedicin och examen som en kriminolog under 2011. På något sätt hamnade jag som en konditori och några månader sedan bestämde jag mig för att gå med Alba och Thomas I deras galna gjorda av söndags äventyr.

Jag gillar katter, popcorn och jag njuter verkligen av tecknade ansikten på kartonger och andra förpackningsmaterial. Mitt Andens djur är en sloth. Jag hatar helt spindlar, jag kan bara inte hantera de otäcka lilla benen.


Skrivning är inte min starkaste punkt, så jag kommer bara att lära dig min bästa dansrörelse. Varsågod.

Dancing gemma

Föregående artikel DIY Modern Presentförpackning