Hoppa till innehåll
🥞 New! The Brunch Club t-shirts ☕️
🥞☕️ New! The Brunch Club t-shirts ☕️

Tiden att presentera oss: Alba

Alba från gjord av söndagar

Åh hej marshmallows! Jag är Alba och det är kul att träffa dig!

Thomas pratade redan om Hur vi hamnade tillsammans i Finland, så jag kommer att spara dig den delen. Jag flyttade från Barcelona till Helsingfors i januari 2008 och fick ett jobb som en interaktionsdesigner / användbarhetskonsult; Jag arbetade där tills jag kände att det var dags att gå vidare och Ta med lite lycka till den här världen. Jag avslutade mitt jobb för alltid i maj 2013 och har inte tittat tillbaka.

Tillsammans med Thomas började vi gjorda av söndagar i december 2013, och jag lyckades nyligen övertyga min syster Gemma (familjens kriminolog), att flytta till Helsingfors och gå med i den här galenskapen. Medan Thomas tar hand om de tekniska sakerna och ser till att webbshopen går smidigt, är Gemma och själv att ta hand om produktion, förpackning, kundsupport, vattna vår växtinsamling och mata vårt osynliga kontor enhörning; Vi är också de bakom den lilla handskrivna noten som kommer med din beställning ... Asides från alla dagliga uppgifter, är vi också ansvariga för vår obligatoriska katt-videopaus (är som din vanliga kaffepaus men bättre) och dra alla typer av Nonsens på studion utomhus tavlan.

Få slumpmässiga fakta om mig själv:
  • Jag är i mina trettiotalet och jag sover med en liten ekorre plushy, hans namn är Pepe.
  • Jag brukade skriva en blogg, men då slog entreprenörslivet mig i ansiktet och jag har bara inte tillräckligt med timmar om dagen för att fortsätta skriva.
  • Jag har en seriös reseberoende. Jag älskar också valpar, kattungar eller något fluffigt.
  • Jag suger på matematik, kör bilar och jag är definitivt inte en morgonperson.
  • Jag är en pistachio glass typ av person och jag kunde inte leva utan gata mat eller våfflor, jag kunde bara inte hantera all den sorg.
  • Jag önskar att en dagstudio Ghibli och Wes Anderson skulle göra en film tillsammans.


Vi lever drömmen, och allt tack till er killar :-)

Kramar och regnbågar!

Alba

Föregående artikel DIY Modern Presentförpackning