Hoppa till innehåll
🥞 New! The Brunch Club t-shirts ☕️
🥞☕️ New! The Brunch Club t-shirts ☕️

Tiden att presentera oss: Thomas

Gjord av söndagar - Thomas

Fiiiiinally, introduktionstid (det har tagit oss för länge, verkligen)!

Jag är den finska delen av vår lilla familj, och i princip anledningen till att vi hamnade här i första hand (ja, det är kallt och mörkt och allt, men också ibland snällt, även om jag helt och hållet ser oss att bo i Spanien också). Född och uppvuxen i Helsingfors, vi träffade Alba medan vi studerade i Österrike (BTW, om du har tänkt på att gå Erasmus, gör det, gör det idag).

Det tog oss ungefär ett år att äntligen bestämma sig för att flytta till Helsingfors. Vår första plan var faktiskt Barcelona, ​​men som det var Alba landade ett ganska sött jobb här och i slutändan gick vi med vad som var förnuftigt då (det var för 8 år sedan, och inte en dag passerar jag inte anmärkning till Alba på hur mycket varmare det skulle vara nere i Spanien :). Efter att ha studerat marknadsföring och design slutade jag arbeta i ett par små designbyråer innan de äntligen gick frilans och började min egen lilla studio en bra 5 år sedan.

Design och rådgivning är fortfarande mitt huvuddagsjobb över på Söndag, och allt jag gör här är gjort när jag har tid över (vilket är mestadels på helger och kvällar). Det tar en vägtull, men å andra sidan älskar jag verkligen att få vårt eget projekt att arbeta på när jag kan. Mina ansvarsområden här inkluderar det mesta av design och strategi relaterade saker som webbplats, förpackning, branding, marknadsföring etc. Naturligtvis behöver jag också hjälpa till med några fler vardagliga dagliga saker som att översätta dokument från finska till spanska, men i Allmänt Det är Alba och Gemma som tar hand om alla de svåra sakerna.

När jag inte arbetar, försöker jag verkligen göra verkliga människor som att resa, surfa, cykla, andra sportiga saker (speciellt lagsporter) och prova alla livsmedel i världen. Vi startade även en blogg om resor och mat på Tasteofsundays.com, Men det finns bara så många timmar på dagen, så det slutade lite övergiven. Vi skulle verkligen vilja ha det och springa igen med tips om var du ska gå och vad du ska göra i Helsingfors! Men för att summera det, gör nya erfarenheter verkligen glad, och ingenting slår gott kaffe, vin, mat eller känslan av sol och havsvatten på din hud.

Min största dröm skulle vara att kunna bo i Helsingfors, Barcelona, ​​London, Tokyo, Melbourne, Montreal och New York på samma gång. Det är inget fel med en gång på en öde öken (Gud vet att vi alla behöver det då och då), men av någon anledning fortsätter staden i staden att dra mig tillbaka. Goda vibbar och ett folk som faktiskt gör saker är min stora motivation, och ingenting gör mig lyckligare än en sak som görs av människor som verkligen gräver vad de gör. Denna värld är så full av begåvade människor att det är galet (och borde hålla oss alla ödmjuka).

Jag älskar verkligen vad vi gör här på gjorda av söndagar, och kan bara hoppas att de vibbarna åtminstone på någon nivå också överför över till er. Min oändliga uppskattning går ut till dig, för utan dig skulle det vara nej. <3

Tack för att du läser,
Thomas

 

P.S Glöm inte att lägga till oss i Snapchat för allmän silliness och bakom kulisserna saker: Madesundays

Föregående artikel DIY Modern Presentförpackning