Hopp til innholdet
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-bakgrunner ✨
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-bakgrunner ✨

På tide å presentere oss selv: Gemma

Gemma from Made of Sundays

Hei gode folk!

Jeg er Gemma og livet mitt har alltid vært ganske tilfeldig; Jeg ønsket å gjøre karriere innen rettsmedisin og ble uteksaminert som kriminolog i 2011. På en eller annen måte endte jeg opp med å jobbe som konditor, og for noen måneder siden bestemte jeg meg for å bli med Alba og Thomas i deres vanvittige Made of Sundays eventyr.

Jeg liker katter, popcorn, og jeg liker virkelig å tegne ansikter på pappesker og andre pakkeutstyr. Åndedyret mitt er en dovendyr. Jeg hater edderkopper, jeg takler bare ikke de stygge små bena.


Å skrive er ikke min sterkeste side, så jeg skal bare lære deg mitt beste dansetrinn. Vær så god.

Dancing Gemma

Forrige artikkel Vi elsker denne Animal Shelters morsomme kattreklame