Hopp til innholdet
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-bakgrunner ✨
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-bakgrunner ✨

På tide å presentere oss selv: Thomas

Made of Sundays - Thomas

Fiiiiinally, introduksjonstid (det har tatt oss for lang tid, egentlig)! 

Jeg er den finske delen av vår lille familie, og i grunnen grunnen til at vi endte opp her i utgangspunktet (ja, det er kaldt og mørkt og alt, men også noen ganger litt hyggelig, selv om jeg ser at vi bor i Spania også). Født og oppvokst i Helsinki, møtte vi Alba mens vi studerte i Østerrike (btw, hvis du har tenkt på å gå Erasmus, gjør det, gjør det i dag).

Det tok oss omtrent et år å endelig bestemme oss for å flytte sammen til Helsinki. Vår første plan var egentlig Barcelona, ​​men som det var, fikk Alba en ganske søt jobb her borte, og til slutt gikk vi med det som var fornuftig på den tiden (dette var 8 år siden, og det går ikke en dag som jeg ikke bemerker til Alba om hvor mye varmere det ville blitt nede i Spania :). Etter å ha studert markedsføring og design endte jeg opp med å jobbe i et par små designbyråer før jeg til slutt gikk frilans og startet mitt eget lille studio for godt 5 år siden.

Design og rådgivning er fortsatt hovedjobben min på SUNDAYS , og alt jeg gjør rundt her blir gjort når jeg har tid (som for det meste er i helger og kvelder). Det krever en toll, men på den annen side elsker jeg å ha vårt eget prosjekt å jobbe med når jeg kan. Mine ansvarsoppgaver her inkluderer det meste av design- og strategirelaterte ting som nettsider, emballasje, merkevarebygging, markedsføring osv. Jeg trenger selvfølgelig også hjelpe til med noen mer hverdagslige ting som å oversette dokumenter fra finsk til spansk, men i generelt er det Alba og Gemma som tar seg av alle de vanskelige tingene.

Når jeg ikke jobber, prøver jeg virkelig å gjøre virkelige menneskelige ting som å reise, surfe, sykle, andre sporty ting (spesielt lagsporter) og prøve all maten i verden. Vi startet til og med en blogg om travel&food på tasteofsundays.com , men det er bare så mange timer i døgnet så det endte på en måte litt forlatt. Vi vil veldig gjerne ha det oppe og gå igjen med tips om hvor du skal dra og hva du kan gjøre i Helsinki! Men for å oppsummere, nye opplevelser gjør meg virkelig glad, og ingenting slår god kaffe, vin, mat eller følelsen av sol og sjøvann på huden din.

Min største drøm ville være å kunne bo i Helsinki, Barcelona, ​​London, Tokyo, Melbourne, Montreal og New York samtidig. Det er ikke noe galt med litt fri på en øde øy (gud vet at vi alle trenger det nå og da), men av en eller annen grunn trekker byens energi meg tilbake. Gode ​​vibber og et folk som faktisk gjør ting er min viktigste motivasjon, og ingenting gjør meg lykkeligere enn en ting godt laget av folk som virkelig graver hva de gjør. Denne verdenen er så full av talentfulle mennesker at den er gal (og burde holde oss alle ydmyke).

Jeg elsker virkelig det vi gjør her på Made of Sundays , og kan bare håpe at de vibbene i det minste på et eller annet nivå også overføres til dere. Min uendelige takknemlighet går ut til deg, for uten deg ville det ikke vært oss. <3

Takk for at du leste, 
Thomas

 

P.S Ikke glem å legge oss til på Snapchat for generell dumhet og ting bak kulissene: madesundays

Forrige artikkel Vi elsker denne Animal Shelters morsomme kattreklame