Hopp til innholdet
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-bakgrunner ✨
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-bakgrunner ✨

På tide å presentere oss selv: Alba

Alba from Made of Sundays

Å hei marshmallows! Jeg heter Alba og det er hyggelig å møte deg!

Thomas har allerede snakket om hvordan vi endte opp sammen i Finland , så jeg skal spare deg for den delen. Jeg flyttet fra Barcelona til Helsinki i januar 2008 og fikk jobb som interaksjonsdesigner/brukervennlighetskonsulent; Jeg jobbet der til jeg følte at det var på tide å gå videre og bringe litt lykke inn i denne verden . Jeg sa opp jobben min for alltid i mai 2013 og har ikke sett meg tilbake.

Sammen med Thomas startet vi Made of Sundays i desember 2013, og jeg klarte nylig å overbevise min søster Gemma (familiens kriminolog), om å flytte til Helsinki og bli med på denne galskapen. Mens Thomas tar seg av det tekniske og sørger for at nettbutikken går knirkefritt, tar Gemma og jeg seg av produksjon, pakking, kundestøtte, vanning av plantesamlingen vår og mating av vår usynlige kontorenhjørning; vi er også de som står bak den lille håndskrevne lappen som følger med bestillingen din... Bortsett fra alle de daglige oppgavene, er vi også ansvarlige for vår obligatoriske kattevideopause (er som din vanlige kaffepause, men bedre) og tegning av alle slags tull på studio utendørs tavle.

Noen tilfeldige fakta om meg selv:
  • Jeg er i 30-årene og sover med et lite ekorn, han heter Pepe.
  • Jeg pleide å skrive en blogg , men så slo gründerlivet meg i ansiktet og jeg har rett og slett ikke nok timer i døgnet til å fortsette å skrive.
  • Jeg har en alvorlig reiseavhengighet. Jeg elsker også valper, kattunger eller noe luftig.
  • Jeg suger på matte, kjører bil, og jeg er definitivt ikke et morgenmenneske.
  • Jeg er en slags pistasj-is og jeg kunne ikke levd uten gatemat eller vafler, jeg klarte bare ikke å takle all den tristheten.
  • Jeg skulle ønske at Studio Ghibli og Wes Anderson en dag skulle lage en film sammen.


Vi lever drømmen, og alt takket være dere :-)

Klemmer og regnbuer!

Alba

Forrige artikkel Vi elsker denne Animal Shelters morsomme kattreklame