Hopp til innholdet
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-bakgrunner ✨
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-bakgrunner ✨
Wall decals for a Boho Chic Nursery - Made of Sundays

Veggdekor for en Boho Chic barnehage

Vi vet at det kan være utfordrende å finne den rette barnehageinnredningen som passer både hjemmestilen din og skaper et barnevennlig rom for den lille. Med det i tankene er vi begeistret over å introdusere vår nye veggdekorserie: Boho Rainbows, stars and clouds , med mål om å skape en rolig beroligende innredning som passer som en glød til ethvert nøytralt tonet barnehage- eller barnerom. Og det kule (som alltid) er at disse veggdekalene er så enkle å installere at du kan bringe en boho chic stemning til ethvert rom uten verktøy og på kort tid i det hele tatt.

Rask og enkel fornyelse av rom i Boho-stil

 

Regnbuer, skyer og stjerner for alle veggene dine

Boho veggdekal-serien inkluderer Rainbows, Clouds og Stars veggdekaler i forskjellige størrelser. De kan kjøpes separat for å brukes som et enkelt blikkfang eller kombineres i en temapakke for et fullstendig moderne bohem-utseende.

 

Spre dem ut eller lag interessante klynger 

I likhet med de fleste av veggdekalene våre ser disse søta ut både som klynger eller jevnt fordelt over hele veggen. Du kan bruke eksisterende veggdekor som hyller og rammer som fokuspunkter og ordne stjernene og regnbuene rundt disse. Regnbuene og stjernene vil spesielt flotte i alle rom som har et varmt beige og/eller rosa fargetema.  

Finnes også som en hel veggbeklednings tapet

Leter du etter noe mer enn bare veggdekor? Ingen grunn til bekymring, vi tilbyr også det samme utseendet som et helveggbelegg med skrell- og tapet som ser bra ut i alle rom; Bohemsk elegante regnbuer som skreller og fester tapet




Forrige artikkel Ny botanisk dekalfargepalett for naturlig tonede rom
Neste artikkel Lag ditt eget veggdekor for stjernekart