Hopp til innholdet
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-bakgrunner ✨
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-bakgrunner ✨
Nordic Pine Forest wall stickers are the perfect match for a Japandi-inspired kids room - Made of Sundays

Nordic Pine Forest veggklistremerker passer perfekt til et Japandi-inspirert barnerom

Har du noen gang lurt på hvordan du kan utnytte den beroligende følelsen av en tur i skogen og bringe den inn i hjemmet ditt? Her i Finland er mer enn 75 % av landmassen vår dekket av vakre furuskoger, og vi kan bare ikke få nok av det. Hele året er vi ute på ski, eller på tur eller bade – you name it! Så, vi har designet noen vakre akvarell- veggklistremerker for skogen som lar deg gjenskape det flotte utendørs, innendørs. 

Nordiske skoger er preget av dypgrønne furutrær og sølvbjørketrær, og vi har brukt disse fargene for å gjenskape den avslappende atmosfæren i skogen som passer perfekt til alle barnerom med Scandi- eller Japandi-tema. Den dempede fargepaletten vil passe nesten alle interiørstiler, og fungerer like godt i barne- og voksenrom, noe som gjør den til det perfekte tillegget til ethvert hjem.

Denne kolleksjonen kommer i to forskjellige skogstørrelser ( Big og Small Forest Wall Stickers), og begge kan pares med våre Small Nordic Animals veggdekorer . Dette settet består av kaniner, ekorn og små naturlige elementer, som blader og kongler som tilfører farge og interesse til scenen. Enten du velger å fylle hele veggen med vårt store sett, eller fremheve et avslappet hjørne med de mindre trærne, er det umulig å ikke føle en ekte følelse av lykke ved å se på disse hver dag. 
Forrige artikkel Slik lyser du opp hjemmet ditt umiddelbart med Sunrise-dekaler
Neste artikkel Lag din egen Mummidalen med våre nye Mummi-veggklistremerker