Doorgaan naar artikel
✨ Samen beter: nieuwe Peel & Stick Wallpapers ✨
✨ Samen beter: nieuwe Peel & Stick Wallpapers ✨

Tijd om ons voor te stellen: Gemma

Gemma from Made of Sundays

Hallo goede mensen!

Ik ben Gemma en mijn leven is altijd behoorlijk willekeurig geweest; Ik wilde carrière maken in de forensische wetenschap en studeerde in 2011 af als criminoloog. Op de een of andere manier kwam ik terecht als banketbakker en een paar maanden geleden besloot ik om met Alba en Thomas mee te gaan in hun gekke Made of Sundays avontuur.

Ik hou van katten, popcorn en ik geniet er echt van om gezichten te tekenen op kartonnen dozen en andere inpakbenodigdheden. Mijn geestdier is een luiaard. Ik heb een enorme hekel aan spinnen, ik kan gewoon niet tegen die vervelende pootjes.


Schrijven is niet mijn sterkste punt, dus ik ga je gewoon mijn beste dansbeweging leren. Graag gedaan.

Dancing Gemma

Vorig artikel DIY moderne cadeauverpakking