Doorgaan naar artikel
✨ Samen beter: nieuwe Peel & Stick Wallpapers ✨
✨ Samen beter: nieuwe Peel & Stick Wallpapers ✨

Tijd om ons voor te stellen: Thomas

Made of Sundays - Thomas

Ten slotte: de introductietijd (het heeft ons eigenlijk te lang geduurd)! 

Ik ben het Finse deel van ons kleine gezin, en eigenlijk de reden waarom we hier überhaupt terecht zijn gekomen (ja, het is koud en donker en zo, maar soms ook best wel leuk, hoewel ik ons ​​helemaal in Spanje zie wonen). Geboren en getogen in Helsinki, hebben we Alba ontmoet tijdens onze studie in Oostenrijk (tussen haakjes, als je erover hebt nagedacht om naar Erasmus te gaan, doe het dan, doe het vandaag).

Het duurde ongeveer een jaar voordat we uiteindelijk besloten om samen naar Helsinki te verhuizen. Ons eerste plan was eigenlijk Barcelona, ​​maar omdat het zo was, kreeg Alba hier een behoorlijk leuke baan en uiteindelijk gingen we voor wat toen logisch was (dit was 8 jaar geleden, en er gaat geen dag voorbij dat ik niet opmerk aan Alba over hoeveel warmer het zou zijn in Spanje :). Nadat ik marketing en design had gestudeerd, werkte ik bij een aantal kleine ontwerpbureaus voordat ik eindelijk freelance ging werken en ruim 5 jaar geleden mijn eigen kleine studio begon.

Ontwerpen en consultancy is nog steeds mijn hoofdbaan bij SUNDAYS , en alles wat ik hier doe, doe ik wanneer ik tijd heb (meestal in het weekend en 's avonds). Het eist natuurlijk zijn tol, maar aan de andere kant vind ik het heerlijk om aan ons eigen project te werken wanneer ik maar kan. Mijn verantwoordelijkheden hier omvatten de meeste ontwerp- en strategiegerelateerde zaken, zoals website, verpakking, branding, marketing enz. Natuurlijk moet ik ook helpen met wat meer alledaagse zaken, zoals het vertalen van documenten van het Fins naar het Spaans, maar in Over het algemeen zijn het Alba en Gemma die voor alle moeilijke dingen zorgen.

Wanneer ik niet werk, probeer ik echt menselijke dingen uit de echte wereld te doen, zoals reizen, surfen, fietsen, andere sportieve dingen (vooral teamsporten) en al het voedsel van de wereld proberen. We zijn zelfs een blog over reizen en eten begonnen op tasteofsundays.com , maar er zijn maar een beperkt aantal uren in een dag, dus het eindigde een beetje verlaten. We zouden het heel graag weer operationeel willen hebben met tips over waar te gaan en wat te doen in Helsinki! Maar om het samen te vatten: nieuwe ervaringen maken mij echt blij, en er gaat niets boven goede koffie, wijn, eten of het gevoel van zon en zeewater op je huid.

Mijn grootste droom zou zijn om tegelijkertijd in Helsinki, Barcelona, ​​Londen, Tokio, Melbourne, Montreal en New York te kunnen wonen. Er is niets mis met wat vrije tijd op een onbewoond eiland (god weet dat we dat allemaal zo nu en dan nodig hebben), maar om de een of andere reden blijft de energie van de stad me terugtrekken. Een goede sfeer en mensen die dingen daadwerkelijk doen, zijn mijn belangrijkste motivatie, en niets maakt mij gelukkiger dan iets dat goed is gemaakt door mensen die echt geïnteresseerd zijn in wat ze doen. Deze wereld is zo vol met getalenteerde mensen dat het krankzinnig is (en ons allemaal nederig zou moeten houden).

Ik hou echt van wat we hier bij Made of Sundays doen, en kan alleen maar hopen dat die sfeer op zijn minst op een bepaald niveau ook op jullie overgaat. Mijn eindeloze waardering gaat naar jou uit, want zonder jou zou er geen ons zijn. <3

Bedankt voor het lezen, 
Thomas

 

P.S. Vergeet ons niet toe te voegen aan Snapchat voor algemene dwaasheden en dingen achter de schermen: madesundays

Vorig artikel DIY moderne cadeauverpakking