Gå til indhold
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-baggrunde ✨
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-baggrunde ✨
Ikea Duktig kitchen hack, create your own ice cream parlour or lemonade stand - Made of Sundays

Ikea Duktig køkkenhak, lav din egen isbar eller limonadestand

Ikea Duktig, det klassiske børnekøkken, der fortsat er en familiefavorit rundt om i verden. Det fede ved Duktig er, at det ikke kun fungerer som et lille køkken, men bagsiden kan også fungere som et fantastisk saftestativ eller legekiosk for dine små.

Vi tog tre af vores yndlingstemaer og tegnede forskellige brugervenlige og personaliserbare klistermærkesæt specielt designet til Duktig. Ethvert af disse tre sæt kan påføres bagsiden af ​​køkkenet på få minutter, hvilket giver det et cool, helt nyt look, der er perfekt til alle spil, der involverer leg, salg eller servering af mad.

Sådan hacker du dit Ikea Duktig køkken ind i en isbar

Ikea Duktig Lemonade Stand

Lemonade standsættet er et frisk mint og gult sæt med smukke håndtegnede citroner som dekoration. Skrifttypen er en klassisk gammel bistrotype, der minder om vintageskilte og gode tider. Tilpas teksten som du vil, den behøver ikke at være noget relateret til citroner. 

Ikea Duktig Cafe

Cafesættet er en stilfuld sort, hvid og gyldenbrun klistermærkepakke, der passer som hånd i handske til ethvert rum med et monokromt eller minimalistisk tema. Dette elegante sæt vil helt sikkert imponere enhver besøgende på dit Michelin-stjernede etablissement.

Ikea Duktig Cafe Hack

 

Ikea Duktig isbar

Den  kommer i tre lækre farver: Mint, Pink og Yellow. Vælg din foretrukne farve og giv den en hvilken som helst tekst efter eget valg. 

Ikea Duktig Ice Cream stand hack

Personlige wallstickers

Hvis du kan lide ideen, men ikke ejer et Ikea-køkken eller har det monteret op ad en væg, kan du finde hvert design også som et mindre skiltklistermærke, der kan personliggøres med din foretrukne tekst . Disse er gode, enten fastgjort direkte på væggen eller som et hængbart skilt, når de kombineres med et stykke udskåret pap eller andet stift bord.

Forrige artikel VIDEO: DIY Ice Cream Room makeover på 15 min
Næste artikel Ny botanisk mærkatfarvepalet til naturligt tonede rum