Gå til indhold
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-baggrunde ✨
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-baggrunde ✨

Ugens nemme 5 minutters håndværk

Vi har et godt udvalg af rodfri DIY-projekter, du kan lave på 10 minutter eller mindre! De er sjove, farverige og overraskende enkle at lave. 

Kattekrukke i genbrugsplastik

Vi elsker katte, genbrug og vi har en alvorlig afhængighed af søde planter. Så forestil dig det fantastiske niveau, der omgav os, da vi så dette super enkle håndværk, som i øvrigt er den bedste måde nogensinde at genbruge plastikflasker. Og hvis det ikke ville nok, er dette også en sjov aktivitet at lave med børn. Gå til Bru DIY for at se den fulde tutorial. 

Plastic Bottle Cat Planter | 5 Minute Crafts with recycled materials

DIY Mini smykkefad 

Dette nemme DIY-projekt gjorde os alle meget imponerede; Jeg mener, du behøver ikke engang en pensel for at skabe disse smukke små smykkebakker. Gå over til Paper & Stitch for at se trin-for-trin instruktionerne.

DIY Mini Jewellery dish

Washi tape væg 

Hvis du har en tekstureret væg, der ikke kan håndtere vores vægdekalmønstre så godt, er dette enkle håndværk et af de bedste ikke-permanente DIY-rumindretningsalternativer derude. Hvis du leder efter super hurtige ideer til fødselsdagsdekoration i sidste øjeblik, vil dette helt sikkert gøre det trick. Alt hvad du behøver Washi tape. Det er det. Tjek hele vejledningen her

DIY Washi Tape wall

Plast mad String lys

Og taler om fødselsdagsfest ideer, her har du det ultimative sjove DIY værelsesindretningsprojekt. Madsnorlys!! Så tag fat i boret og sæt dig til rette for lidt sjov. Disse lyssnore vil også fungere godt som festdekoration til udendørs fester, vi kan ikke vente til sommeren kommer, så vi kan bygge vores eget! Gå over Aww Sam for at se den fulde tutorial. 

10 Minute DIY: Plastic Food String Lights 

DIY midlertidige tatoveringskrus

Dette er sandsynligvis den nemmeste måde at tilføje et strejf af personlighed til dine krus, uanset dine kunstneriske færdigheder. Hvis du leder efter simpelt håndværk at lave sammen med børn, eller en håndlavet gave i sidste øjeblik, så tjek denne vejledning, fordi den virker så forbandet nem!

DIY Temporary tattoo mug

Gå nu og lav noget!

Best 10 Minute DIY projects!

Forrige artikel Den flotte 100 Eur giveaway
Næste artikel Top 10 boliginteriør fra 2016