Gå til indhold
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-baggrunde ✨
✨ Bedre sammen: nye Peel & Stick-baggrunde ✨
Wall decals for a Boho Chic Nursery - Made of Sundays

Vægmærkater til en Boho Chic børnehave

Vi ved, at det kan være en udfordring at finde den rigtige børnehaveindretning, der passer til både din boligstil og skaber et børnevenligt rum til din lille. Med det i tankerne er vi begejstrede for at introducere vores nye vægmærkatserie: Boho Rainbows, stars and clouds , med det formål at skabe en rolig beroligende indretning, der passer som en glød til enhver neutralt tonet børneværelse eller børneværelse. Og den fede ting (som altid) er, at disse vægskilte er så nemme at installere, at du kan bringe en boho chic stemning til ethvert rum uden værktøj og på ingen tid overhovedet.

Hurtig og nem makeover i Boho-stil

 

Regnbuer, skyer og stjerner til alle dine vægge

Boho-vægmærkaterne inkludererRainbows, Clouds og Stars -vægmærkater i forskellige størrelser. De kan købes separat for at blive brugt som et enkelt blikfang eller kombineret i en temapakke for et fuldt moderne boheme-look.

 

Spred dem ud, eller opret interessante klynger 

Ligesom de fleste af vores vægmærkater ser disse cuties flotte ud både som klynger eller jævnt fordelt over hele væggen. Du kan bruge eksisterende vægindretning som hylder og rammer som fokuspunkter og arrangere stjerner og regnbuer omkring disse. Regnbuerne og stjernerne vil specielt være fantastiske i alle rum, der har et varmt beige og/eller pink farvetema.  

Fås også som fuld vægbeklædning med skræl og stift tapet

Leder du efter noget mere end blot vægdecals? Ingen bekymringer, vi tilbyder også det samme look som et fuld vægbeklædning tapet , der ser godt ud i ethvert rum; Boheme chic regnbuer peel & stick tapet




Forrige artikel Ny botanisk mærkatfarvepalet til naturligt tonede rum
Næste artikel Lav dit eget stjernekort-vægmærkat